Politica de retur

Politica de retur 

Legislația prevede "consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 

În termen de maxim 14 zile de la primirea coletului, trebuie să anunțați telefonic sau prin email că doriți să returnați.

Conditia de returnare este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat: în ambalajul original cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de uzură.

ATENTIE: 

Produsele care au fost desfăcute trebuie returnate, nedeteriorat, împreună cu toate piesele primite, în caz contrar returnarea sumei de bani devine imposibilă.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu poate fi revândut ne rezervăm dreptul să refuzăm produsul.

Din motive de igienă nu se acceptă retur lenjeria sau alte articole intime ( ex.: pompe de sân, aspiratoare nazale, sterilizatoare, aparate aerosol, tampoane sân, suzete, etc. sau care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid). De asemenea, nu se pot returna produsele purtate, folosite și cu etichete rupte.

Produsele ce fac obiectul returului se returnează în cutia originală.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către CLIENT, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur, într-un cont bancar furnizat de către acesta.